Holiday on Ice

Met de bus naar Holiday on Ice Holiday on Ice met Veenstra Reizen Veenstra Reizen en Holiday on Ice

Holiday on Ice bestaat uit choreografieën op Olympisch niveau gecombineerd met de beste live muziek, prachtige decors, glamour kostuums en hi-tech special effects. Holiday on Ice is voorbestemd om uw harten te veroveren en staat tevens garant voor een spectaculair uitje.

Holiday on Ice werd voor het eerst in 1943 in de Verenigde Staten opgevoerd. De show wordt tegenwoordig ook opgevoerd in Europa. De show van Holiday on Ice onderscheidt zich te richten op de algehele kwaliteit van de show, in plaats van de individuele optredens van de schaatsers. Het team bestaat dan ook niet uit beroemde schaatsers, maar in plaats daarvan is het team als geheel beroemd.

Holiday on Ice inclusief busreis & tickets

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel op het muziekspektakel aankomt. Wij zorgen ervoor dat u op een aangename loopafstand van het evenement uitstapt en dat u op tijd op de bestemming zult aankomen. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden voorstellingen voor groepen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze uitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze uitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een uitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Voorstelling Holiday on Ice

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef