De leukste wintersport groepsreis naar de sneeuw!

Wintersport groepsreizen met Veenstra Reizen

Wie aan wintersport groepsreizen denkt, denkt natuurlijk aan Veenstra Reizen! Voor alle sneeuwliefhebbers hebben we ieder jaar een mooie selectie wintersport groepsreizen met de bus. U reist met onze luxe bus richting de bergen en geniet daar van de leukste ski- en snowboard trips. Maar u kunt uiteraard ook gewoon genieten van de terrasjes, een stralende zon en wandelingen in de prachtige natuur!

U kiest uw favoriete wintersport groepsreis gemakkelijk uit! We verzorgen uw busreis namelijk naar verschillende bestemmingen in Europa. Wilt u bijvoorbeeld op de bergen van Duitsland skiën, of voelt u meer voor een wintersport groepsreis richting de Franse Alpen? Alles is mogelijk bij Veenstra Reizen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u wintersport groepsreizen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wintersport groepsreizen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen maakt u altijd de leukste activiteiten mee tijdens uw busreis. Wintersport heeft vele populaire activiteiten (zoals rodelen, après ski, feestavond of een fakkeltocht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om de wintersport groepsreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar de wintersport!

Wintersport Oostenrijk
Veilig en voordelig wintersport groepsreizen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd wintersport groepsreizen met een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw wintersport groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige wintersport groepsreizen. Wintersport groepsreizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wintersport groepsreizen op relatief korte afstand

Reizen met een groep in een bus kost relatief meer tijd en energie dan een wintersport met de auto met een groepje vrienden. Met de bus naar de wintersport is uiteraard wel veel gezelliger omdat u onderweg al verschillende nieuwe personen leert kennen. U kunt er dan ook voor kiezen om naar bestemmingen te gaan die dichterbij huis zijn zoals Oostenrijk en Frankrijk, op deze manier kunt u langer met elkaar van de wintersport groepsreis genieten.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de wintersport groepsreizen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden wintersport groepsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze wintersport groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze wintersport groepsreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies
Wilt u graag met een eigen groep een wintersport groepsreis organiseren?

We stellen graag een unieke groepsreis naar de wintersport voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de groepsreis naar de wintersport tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw wintersport groepsreizen!

Kies een soort groepsaccommodatie

Wanneer de bestemming bekend is dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte accommodatie. Betreft een hotel een mogelijkheid om volledig verzorgd te worden of is het de bedoeling om met de groep gezellig in een appartement te verblijven? Kortom: voor al uw wintersport groepsreizen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! U boekt dan vaak een combinatie van accommodatie en skipas, waarbij u aardig wat voordeel kan pakken. Veenstra Reizen heeft een gespecialiseerde afdeling, waar u wintersport groepsreizen op maat kan aanvragen. Geef zo goed mogelijk de wensen door, dan kunnen onze reisadviseurs u een passend voorstel doen.

Oostenrijk Wintersport

Programma van uw wintersport groepsreis

6-daagse wintersport groepsreis

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse wintersport groepsreis. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
’s Avonds vertrekt u vanaf uw opstapplaats.

Dag 2 Aankomst hotel
Vroeg in de ochtend komen we aan bij ons hotel en begint uw wintersport groepsreis.

Dag 2 t/m 4 Vrije tijd
Vrije tijd tijdens uw wintersport groepsreis.

Dag 5 Terugreis
’s Avonds vertrekken we weer richting Nederland.

Dag 6 Aankomst Nederland
’s Ochtends vroeg bent u terug bij uw opstapplaats en komt er een einde aan de wintersport groepsreis.

Hoe gaat het boeken van wintersport groepsreizen bij Veenstra Reizen?

Van wens tot wintersport groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw wintersport groepsreizen bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw wintersport groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om wintersport groepsreizen te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo wintersport groepsreizen tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de wintersport groepsreis is verlopen.

Heeft u nog vragen over uw favoriete wintersport groepsreis? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via groepsreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Wintersport groepsreizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef