Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

De leukste wintersport groepsreis naar de sneeuw!

Wintersport groepsreizen met Veenstra Reizen

Wie aan wintersport groepsreizen denkt, denkt natuurlijk aan Veenstra Reizen! Voor alle sneeuwliefhebbers hebben we ieder jaar een mooie selectie wintersport groepsreizen met de bus. U reist met onze luxe bus richting de bergen en geniet daar van de leukste ski- en snowboard trips. Maar u kunt uiteraard ook gewoon genieten van de terrasjes, een stralende zon en wandelingen in de prachtige natuur!

U kiest uw favoriete wintersport groepsreis gemakkelijk uit! We verzorgen uw busreis namelijk naar verschillende bestemmingen in Europa. Wilt u bijvoorbeeld op de bergen van Duitsland skiën, of voelt u meer voor een wintersport groepsreis richting de Franse Alpen? Alles is mogelijk bij Veenstra Reizen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u wintersport groepsreizen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wintersport groepsreizen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen maakt u altijd de leukste activiteiten mee tijdens uw busreis. Wintersport heeft vele populaire activiteiten (zoals rodelen, après ski, feestavond of een fakkeltocht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om de wintersport groepsreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar de wintersport!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de wintersport groepsreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden wintersport groepsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze wintersport groepsreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis naar de wintersport? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Wintersport groepsreizen
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef