Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Alle wintersport busreizen, met luxe touringcar bus

Wintersport busreizen met Veenstra Reizen

Voor het boeken van meerdaagse wintersport busreizen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij voor u prachtige wintersportreizen samengesteld. Ook op de locatie zorgen wij voor skipassen,  goede accommodaties, goed materiaal en uiteraard goede en betrouwbare instructeurs. Daarnaast zorgen wij er voor dat u met onze eigen touringcars veilig heen en weer wordt gebracht.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u wintersport busreizen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een wintersport busreis boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen maakt u altijd de leukste activiteiten mee tijdens uw busreis. Wintersport heeft vele populaire activiteiten (zoals rodelen, après ski, feestavond of een fakkeltocht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om wintersport busreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar de wintersport!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de wintersport busreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden wintersport busreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze wintersport busreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis naar de wintersport? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Wintersport busreizen
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef