Dagtocht Veenhuizen – Kaaslust en Maallust

Dagtocht Veenhuizen – Kaaslust & Maallust afbeelding 1 Dagtocht Veenhuizen – Kaaslust & Maallust afbeelding 2 Dagtocht Veenhuizen – Kaaslust & Maallust afbeelding 3 Dagtocht Veenhuizen – Kaaslust & Maallust afbeelding 4

Lang was gevangenisdorp Veenhuizen een zelfvoorzienend dorp. Naast de bekende gevangenissen waren er ook scholen, kerken, een spinnerij en boerderijen. Ook heeft Veenhuizen een industriecomplex, waar de landbouwproducten uit de omgeving worden verwerkt. Onderdeel van het industriecomplex zijn Kaaslust en Maallust. Kaaslust, de ambachtelijke kaasmakerij, is gevestigd in de gerestaureerde zuivelfabriek van Veenhuizen. Maallust, de bierbrouwerij, is gevestigd in de voormalige graanmaalderij. De bieren van deze brouwerij zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen en Maallust hoort bij de top tien van grootste speciaalbierbrouwers van Nederland. Hoor alles over de geschiedenis van deze bijzondere kolonie. En onder het motto: Eerlijk smaakt heerlijk, kan het niet anders dan dat u lekker van de producten kunt proeven. De panden van de kaasmakerij en bierbrouwerij alleen al zijn een lust voor het oog en een bezoek aan het complex staat garant voor een onvergetelijke dag uit.

Programma dagtocht Veenhuizen – Kaaslust & Maallust

In het begin van de middag vertrekken we naar Veenhuizen. Eenmaal aangekomen kunt u genieten van koffie of thee met koek. Daarna is er alle tijd om Kaaslust en Maallust te bezichtigen en om te proeven van de heerlijke producten. Een bezoek aan het industriecomplex is een leuke en leerzame belevenis. Om de tocht af te sluiten en om na te genieten van de dag is er een fijne koffietafel met soep.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • 2x Koffie/thee met koek
 • Rondleiding en proeverij bij Maallust
 • Rondleiding en proeverij bij Kaaslust
 • Koffietafel met soep Hildenberg Appelscha

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef