Bus huren Flevoland?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek het voordeel van Veenstra Reizen!

HET TOURINGCARBEDRIJF IN FLEVOLAND

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Zoekt u een touringcarbedrijf in Flevoland? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Hierbij kunt u denken aan een reguliere touringcar en een verlengde touringbus, maar ook een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Wij organiseren de meest uiteenlopende busreizen en dagtochten voor jong en oud. Als u een touringcar met chauffeur in de regio Flevoland zoekt, dan helpen wij u graag op weg!

Klik hier om een offerte aan te vragen voor uw groepsreis.

Touringcarbedrijf Flevoland

Al meer dan 90 jaar ervaring met busreizen

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met de organisatie van busreizen in binnen- en buitenland. Als touringcarbedrijf in Flevoland organiseren wij dagreizen, bedrijfsuitjes en excursiereizen voor onze klanten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan schoolreisjes, seniorenreizen en studentenreizen! Wij zijn de maatschappij bij uitstek om een touringcar of bus te huren.

Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Tijdens uw reis kunnen we tevens de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg organiseren. Graag stellen we uw busreis op maat samen, voor die onvergetelijke dagtocht of meerdaagse busreis!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een bus is o.a. afhankelijk van de duur van de reis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een persoonlijke offerte te ontvangen kunt u hieronder uw gegevens opgeven. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!