Touringcarbedrijf in Den Haag

Busverhuur Veenstra Reizen

Bent u opzoek naar een touringcarbedrijf in Den Haag? Wij zijn de specialist op het gebied van personenvervoer. Vraag hier gratis een offerte aan om een van onze touringcars te huren. Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is de twee na grootste gemeente van Nederland. Amsterdam betreft de hoofdstad van Nederland, echter lijkt de stad Den Haag in veel opzichten de hoofdstad. De stad Den Haag is namelijk het politiekcentrum van Nederland. Als touringcarbedrijf in Den Haag hebben we de beschikking over bijna 100 jaar ervaring in de touringcarbranche. De stad Den Haag ontstond in de middeleeuwen rond de Hofvijver en het Binnenhof en is sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord. Als touringcarbedrijf in Den Haag verzorgen wij dan ook veel personenvervoer voor toeristen in Zuid-Holland. De stad beschikt over twee badplaatsen, namelijk Scheveningen en Kijkduin. Scheveningen heeft een regionale haven en was vroeger een vissersdorp. Sinds 2015 vormt Den Haag samen met andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In Den Haag zijn ook twee internationaal kunstmusea gevestigd, dit zijn het Mauritshuis en het Kunstmuseum Den Haag.

Als touringcarbedrijf in Den Haag onderscheiden wij ons door persoonlijk en direct contact. Veenstra Reizen beschikt over een enthousiast en vakkundig team. Als touroperator verzorgen we verschillende busreizen vanuit Den Haag. U kunt bij ons terecht voor complete bedrijfsuitjes en schoolreizen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle meerdaagse reizen. Veenstra Reizen richt zich als touringcarbedrijf in Den Haag op de regio Den Haag, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag zoeken wij een passende oplossing, als bedrijf zijn wij een geboren teamspeler!

Dubbeldekker huren Veenstra Reizen

De specialist in busreizen, al bijna 100 jaar bij een touringcarbedrijf in Den Haag

Met bijna 100 jaar ervaring is Veenstra Reizen de onbetwiste expert op het gebied van busreizen! Wij zijn in staat om groepsreizen in alle formaten te organiseren, voor bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan dagreisjes, excursies en bedrijfsuitjes in het binnenland. Maar ook aan meerdaagse schoolreizen en seniorenreizen naar het buitenland. Stel uw reisvraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via Veenstra Reizen kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Den Haag.

Wilt u een dubbeldekker huren of bent u gebaat bij meerdere touringcars? Wees gerust, want ook grotere groepen kunnen hier terecht! Gezien wij over een eigen wagenpark beschikken, kunnen praktisch alle reizen georganiseerd worden. Vul het contactformulier vandaag nog in en ontvang uw offerte op maat al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Veenstra Reizen is een touroperator met een eigen reisbureau gespecialiseerd in busreizen binnen Europa. Als touroperator organiseren wij diverse dagtochten, luxe busreizenschoolreizenexcursie & themareizen, vliegreizen en personeelsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is sinds 1928 touroperator en al bijna een eeuw de partner voor al uw busreizen.

Waarom Veenstra Reizen
 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan hun busreis. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat uw reis een succes wordt. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Prijzen touringcar huren bij een touringcarbedrijf in Den Haag

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer vanuit Den Haag

 • Plan de busreis bij touringcarbedrijf Den Haag in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
 • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen bij touringcarbedrijf Den Haag
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij touringcarbedrijf Den Haag
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij touringcarbedrijf Den Haag weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Den Haag kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

 • Toilet
 • Airconditioning
 • DVD- en audioapparatuur
 • Warme- en koude drankenfaciliteit
 • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
 • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij een touringcarbedrijf in Den Haag

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Den Haag

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef