Touringcarbedrijf Arnhem

Touringcarbedrijf Arnhem

Als u zoekt naar een touringcarbedrijf in Arnhem, dan is Veenstra Reizen de perfecte keuze! Op het gebied van groepsvervoer zijn wij de absolute expert in uw regio. Vraag hieronder een gratis offerte aan om een van onze touringcar bussen te huren.

De manier waarop touringcarbedrijf Arnhem zich onderscheidt is persoonlijk contact. Ons enthousiaste en vakkundige team helpt u namelijk graag bij het vormgeven van uw groepsreis. Onze medewerkers beschikken over kennis, opgebouwd door jarenlange ervaring in de reisbranche. Veenstra Reizen richt zich op de regio Arnhem, omdat maatwerk belangrijk is voor onze klanten. Zo vinden wij altijd de juiste oplossing bij uw vervoersvraag. Als touringcarbedrijf zijn wij een echte teamspeler en denken we graag met u mee!

Meer dan 90 jaar specialist in touringcarverhuur Arnhem

Als de specialist op het gebied van busreizen heeft Veenstra Reizen al meer dan 90 jaar ervaring in deze branche! Daarom zijn wij in staat om elk soort groepsreis te organiseren voor kleine en grote. Dit betekent dat zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht kunnen. Van dagtochten, schoolreisjes en bedrijfsuitjes in het binnenland tot meerdaagse excursiereizen en seniorenreizen naar het buitenland. Als u uw reisvraag via het contactformulier stelt, ontvangt u al binnen 12 uur een antwoord terug!

U wilt een touringcar huren in Arnhem voor een grotere groep mensen? Dan kunt u een dubbeldekker huren of u kiest voor meerdere touringcars. Omdat Veenstra Reizen beschikking heeft over een groot wagenpark, kunnen wij eigenlijk iedere reiswens verwezenlijken. Vul het contactformulier vandaag in en u ontvangt uw op maat gemaakte offerte al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Arnhem kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij touringcarbedrijf Arnhem

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Arnhem

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef