Touringcarbedrijf in Amsterdam

Busverhuur Veenstra Reizen

Bent u opzoek naar een touringcarbedrijf in Amsterdam en omgeving? De stad Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en het is tevens de grootste plaats van Noord-Holland. Amsterdam kenmerkt haar als een stad met een eigen cultuur en meer dan alleen een toeristische bestemming. Jaarlijks komen er tienduizenden toeristen in de stad en is de binnenstad gericht op het vermaken van de toeristen. Amsterdam staat ook bekend om haar vele grachten en de prachtige grachtenpanden. Wilt u dan ook een busreis vanuit Amsterdam en omgeving organiseren? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres, wij zijn met recht de specialist op het gebied van personenvervoer in Noord-Holland. Het is uiteraard ook mogelijk om een touringcar te huren voor een groepsreis voor toeristen in de stad Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Een offerte kunt u bij Veenstra Reizen gratis aanvragen, vraag hier een offerte aan om één van onze touringcars te huren.

Veenstra Reizen onderscheidt zich als touroperator en touringcarbedrijf in Amsterdam door persoonlijk en direct contact. We hebben de beschikking over een enthousiast en vakkundig team. Tevens beschikken we over een ruime ervaring in de touringcarbranche. Als touringcarbedrijf in Amsterdam richt Veenstra Reizen zich op de regio Amsterdam, aangezien maatwerk onze standaard is. Bij uw vervoersvraag in Amsterdam en omgeving zoeken wij een passende oplossing, als touringcarbedrijf zijn wij een geboren teamspeler!

De specialist in busreizen, al bijna een eeuw bij Veenstra Reizen als touroperator en touringcarbedrijf in Amsterdam en omgeving

Met bijna 100 jaar ervaring is Veenstra Reizen de onbetwiste expert op het gebied van busreizen! Wij zijn in staat om groepsreizen in alle formaten te organiseren, voor bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan dagreisjes, excursies en bedrijfsuitjes in het binnenland. Maar ook aan meerdaagse schoolreizen en seniorenreizen naar het buitenland. Stel uw reisvraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via Veenstra Reizen kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Amsterdam.

Wilt u een dubbeldekker huren of bent u gebaat bij meerdere touringcars? Wees gerust, want ook grotere groepen kunnen hier terecht! Gezien wij over een eigen wagenpark beschikken, kunnen praktisch alle reizen georganiseerd worden. Vul het contactformulier vandaag nog in en ontvang uw offerte op maat al binnen 24 uur. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Dubbeldekker huren

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus bij een touringcarbedrijf in Amsterdam is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis bij touringcarbedrijf Amsterdam in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen bij touringcarbedrijf Amsterdam
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij touringcarbedrijf Amsterdam
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij touringcarbedrijf Amsterdam weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in bij een touringcarbedrijf in Amsterdam kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij een touringcarbedrijf in Amsterdam

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Veenstra Reizen is ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een busreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren uit Amsterdam waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcarbedrijf Amsterdam

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef