Touringcar Zwolle huren bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Als u zoekt naar een touringcar in Zwolle, dan is Veenstra Reizen het adres bij uitstek! Het hele jaar rond kunt u onze touringcars huren in Zwolle, zowel voor kleine als grotere groepen. Onze gecertificeerde chauffeurs rijden u graag met luxe bus naar uw plaats(en) van bestemming. Al bijna 100 jaar organiseren wij busverhuur in de vorm van dagtochten, excursiereizen en busreizen door heel Europa. Het maakt dus niet uit waar u een touringcar voor nodig heeft, want wij verzorgen alle busreizen in binnen- en buitenland voor u.

Bus & touringcar voor dagtochten & meerdaagse reizen

Wilt u in Zwolle een touringcar huren voor een dagtocht of een meerdaagse busvakantie in Europa? Met onze gecertificeerde chauffeurs reist u altijd veilig! Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten touringcars te huren, van een luxe bus tot een rolstoelbus met liftfunctie. Zo zorgen we er graag voor dat iedere vraag omtrent busverhuur georganiseerd kan worden. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Zwolle kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcar Zwolle

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef