Touringcar Meppel huren bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Zoekt u een touringcar in Meppel en omstreken? Dan is Veenstra Reizen het perfecte adres voor u! Bij ons kunt het hele jaar rond een touringcar huren in Meppel, voor zowel voor kleine als grote groepen. Met behulp van onze gecertificeerde chauffeurs komt u altijd veilig en op tijd aan op de plaats(en) van bestemming. Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar alle soorten busverhuur, zoals bijvoorbeeld excursiereizen, dagtochten en busvakanties door heel Europa. Het maakt niet uit waar u een touringcar voor nodig heeft, want wij verzorgen alle busreizen in binnen- en buitenland.

Bussen voor dagtochten & meerdaagse reizen

U wilt vanuit Meppel een touringcar huren voor een daguitje of een meerdaagse busreis in Europa? Met de luxe bussen van Veenstra Reizen reist u altijd veilig! Daarnaast heeft u de keuze om een aantal verschillende soorten touringcars te huren. Zo kunt u kiezen voor de standaard, luxe bus of bijvoorbeeld een handige rolstoelbus met liftfunctie. Iedere vraag omtrent busvervoer kan bij ons beantwoord worden. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Meppel kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcar Meppel

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef