Touringcar huren Utrecht bij Veenstra Reizen

Bus huren Utrecht

Huur uw touringcar in Utrecht voordelig en veilig bij Veenstra Reizen! Dankzij ons uitgebreide assortiment aan touringcars vindt u altijd de geschikte bus voor uw reis. Wij verzorgen op maat gemaakt busvervoer in Utrecht en de omliggende regio’s. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het organiseren van busreizen, hebben we de expertise om vrijwel elk verzoek voor een reis te vervullen.

Het organiseren van diverse soorten reizen, variërend van dagtochten tot excursiereizen en zelfs meerdaagse busvakanties, is onze dagelijkse bezigheid. Bij Veenstra Reizen kunt u een touringcar huren voor verschillende soorten reizen, zowel nationaal als internationaal.

Breed aanbod dagtochten en busreizen vanuit Utrecht

Voor diegenen die op zoek zijn naar een touringcar voor een dagtocht of busvakantie in Utrecht, biedt ons assortiment luxe bussen altijd een passende oplossing. Onze bussen worden bestuurd door gecertificeerde chauffeurs en zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U heeft de keuze uit verlengde bussen met extra passagiersruimte en rolstoelbussen met handige liftfaciliteiten. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Tips voor kostenefficiënt busvervoer

  • Reserveer uw busreis zo vroeg mogelijk.
  • Overweeg uw busreis te plannen in een rustigere periode, zoals tijdens schoolvakanties of in de wintermaanden.
  • Denk niet alleen aan het boeken van de bus, maar ook aan entreekaartjes of de volledige reis voor extra voordelen.
  • Als u meerdere reizen per jaar maakt, bieden we aantrekkelijke kortingen voor frequente reizigers.

Faciliteiten in onze touringcars

Naast de standaardbussen bieden we ook touringcars die geschikt zijn voor rolstoelvervoer. Bij Veenstra Reizen hebben we voor iedereen die op zoek is naar op maat gemaakt busvervoer in Utrecht de juiste optie. Bovendien kunt u een bus huren die is uitgerust met tafels, wat zorgt voor een extra gezellige reis of handig kan zijn als u onderweg wilt vergaderen. Onze touringcars zijn voorzien van:

  • Airconditioning
  • Sanitaire voorzieningen
  • DVD- en audioapparatuur
  • Voorzieningen voor zowel warme als koude dranken
  • Voetsteunen en verstelbare rugleuningen
  • Luchtvering

Gecertificeerd bus- en touringcarvervoer in Utrecht

Bij Veenstra Reizen heeft u de keuze uit de Standaard Klasse, Comfort Klasse en Royal Klasse voor het huren van een bus. Tevens bieden we de mogelijkheid voor catering aan boord. We zijn trots op onze ISO 9001/14001-certificering en ons Veiligheidsdocument, wat onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid weerspiegelt. Bovendien zijn we aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV, wat u de zekerheid geeft dat Veenstra Reizen altijd voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen in de busverhuurbranche in Utrecht. Uw tevredenheid en veiligheid zijn onze prioriteit, en we staan klaar om aan al uw busvervoersbehoeften te voldoen.

Touringcar Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef