Touringcar huren Sneek

Touringcar huren Sneek

Veilig en voordelig een touringcar huren in Sneek voor een dagtocht of busvakantie? Veenstra Reizen is met meer dan 90 jaar ervaring het touringcarbedrijf dat u zoekt! Zo kunt u in Sneek een touringcar huren voor grote groepen (denk aan een dubbeldekker) maar ook voor kleine groepen (zie onze midi bus). Wij hebben een groot wagenpark met veel verschillende soorten bussen. Voor ouderen en invalide passagiers zijn er zelfs rolstoelbussen met een lift verkrijgbaar.

Bel ons vandaag nog of neem contact op via onderstaand formulier! Wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat.

Touringcars voor dagreizen en meerdaagse busreizen

Reist u met een grote of een kleine groep? Wees gerust, bij Veenstra Reizen bent u voor beide aan het juiste adres. Wij beschikken over vele soorten groepsvervoer, van compacte pendelbussen tot heuse dubbeldekkers met enorm veel passagiersruimte. Om deze reden vinden we altijd de juiste oplossing voor uw dagtocht of meerdaagse busreis. Heeft u aanvullende reiswensen met betrekking tot overnachtingen, reserveringen bij restaurants en andere zaken? Uiteraard helpen wij u ook graag mee bij de verdere organisatie van deze reis.

Voor hele grote groepen is het mogelijk om meerdere touringcars tegelijk te huren in Sneek. Veelal bieden de verlengde en verhoogde bussen hierbij uitkomst. Er is werkelijk geen groep te groot voor Veenstra Reizen! Al bijna 100 jaar organiseren wij stedentrips, wintersportreizen en schoolreisjes vanuit Noord-Nederland. Daardoor hebben we vele tips verzameld om het u nog gemakkelijker te maken. Geef uw reiswensen door via het contactformulier, dan nemen wij binnen 12 uur contact op over de mogelijkheden.

Huurprijs van uw touringcar in Sneek

Een dagje uit naar de Efteling of een stedentrip naar München; dat zijn twee busreizen die erg van elkaar verschillen. De grootte van de groep en de duur van een reis zijn dan ook de belangrijkste pijlers voor de prijs. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in, dan sturen wij u een scherpe offerte voor de touringcar die bij u past.

Belangrijke tips bij het huren van een touringcar!

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Sneek kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering touringcars, vertrouwd en veilig op reis

U kunt een touringcar huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef