Touringcar huren Rotterdam, veilig en voordelig

Touringcar huren Rotterdam

Bij Veenstra Reizen kunt u een touringcar huren in Rotterdam voor zowel grote als kleine groepen! Wilt u bijvoorbeeld een touringcar huren in Rotterdam voor een dagtocht naar een leuke stad? Dan hebben wij de ideale bus inclusief chauffeur voor u klaarstaan. Groepsreizen zijn al bijna 100 jaar onze expertise, van schoolreisjes tot heuse busvakanties. Als touringcarbedrijf staan wij namelijk klaar voor zowel bedrijven als particulieren. U kiest uit verschillende soorten bussen, van een dubbeldekker voor grote groepen tot bijvoorbeeld een rolstoelbus voor ouderen die slecht ter been zijn.

Rotterdam heeft zijn naam te danken aan de rivier Rotte en is qua inwonersaantal de een na grootste stad in Nederland. Ook is Rotterdam een havenstad en dit is een belangrijk logistiek en economisch centrum. Als touroperator en touringcarbedrijf in Rotterdam en omgeving kunnen wij ook iets betekenen op het gebied van meerdaagse reizen, complete bedrijfsuitjes of schoolreizen. Rotterdam staat ook voor vernieuwende architectuur, waaronder de Erasmsubrug, de Kubuswoningen en een groot aantal wolkenkrabbers. Bekendheid geniet de stad daarnaast vanwege de Erasmus Universiteit, de kunstcollecties van Museum Boijmans van Beuningen en de Kunsthal. Ook is Rotterdam qua inwonersaantal de op een na grootste stad van Nederland en heeft de stad Rotterdam het imago van een arbeidersstad. Als touringcarbedrijf in Rotterdam verzorgen we dan ook verschillende soorten van personenvervoer.

Neem contact op via onderstaand formulier en wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat om een touringcar te huren in Rotterdam.

Comfortabele touringcar huren voor iedere busreis uit Rotterdam

Vraag een offerte aan voor alle groepsgroottes, want Veenstra Reizen heeft oplossingen voor zowel grote als kleine groepen. In Rotterdam staan bussen en touringcars klaar voor dagtochtjes en meerdaagse busreizen.

Soms zijn er aanvullende wensen zoals het boeken van een hotel of het organiseren van een lunch. In dat geval helpt Veenstra Reizen u graag met de complete organisatie van uw reis! Vraag onze werknemers naar de mogelijkheden, zij denken graag met u mee over een oplossing op maat.

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van bustochten in Nederland en vakanties door heel Europa. Met deze ervaring brengen we u graag op comfortabele wijze naar de plek van uw bestemming. Geef uw reisinformatie door via het formulier, dan nemen wij binnen 12 uur contact op over de mogelijkheden om een touringcar te huren uit Rotterdam.

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

De specialist in busreizen, al bijna een eeuw bij Veenstra Reizen als touroperator en touringcarbedrijf in Rotterdam en omgeving

Met bijna 100 jaar ervaring is Veenstra Reizen de onbetwiste expert op het gebied van een touringcar huren uit Rotterdam! Wij zijn in staat om groepsreizen in alle formaten te organiseren, voor bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan dagreisjes, excursies en bedrijfsuitjes in het binnenland. Maar ook aan meerdaagse schoolreizen en seniorenreizen naar het buitenland. Stel uw reisvraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord terug! Via Veenstra Reizen kunt u ieder soort touringcar of bus huren in Rotterdam.

Wat is de prijs van een touringcar huren in Rotterdam?

U snapt vast dat een dagje weg en een meerdaagse vakantie niet met elkaar te vergelijken zijn. De groepsgrootte en de reisduur zijn dan ook van belang om de prijs in te schatten. Vul het formulier hieronder dus zo volledig mogelijk in, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte toe.

Belangrijke tips bij de planning van uw reis bij een touringcarbedrijf in Rotterdam
 • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
 • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen om een touringcar te huren in Rotterdam
 • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
 • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!
Waarom Veenstra Reizen
 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan hun busreis. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat uw reis een succes wordt. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Rotterdam kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

 • Toilet
 • Airconditioning
 • DVD- en audioapparatuur
 • Warme- en koude drankenfaciliteit
 • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
 • Luchtvering

Volledig verzorgde groepsreis naar Rotterdam

Een volledige verzorgde groepsreis Rotterdam betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze groepsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een groepsreis naar Rotterdam is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een groepsreis naar Rotterdam!

Programma van uw groepsreis Rotterdam

3-daagse groepsreis Rotterdam

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Rotterdam. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Rotterdam
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats naar Rotterdam voor een complete haven tour door de Rotterdamse haven. Vervolgens heeft u nog vrije tijd in Rotterdam. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 Vrije besteding Rotterdam
We kunnen tijdens de schoolreis diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een stadiontour in De Kuip, een bezoek aan de Markthal of een city challenge door de stad. De schoolreis biedt vele verrassende mogelijkheden.

Dag 3 Terugreis Rotterdam
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van de accommodatie en gaan we vervolgens naar Madurodam. Aan het einde van de dag vertrekken we retour naar de school en komt er een eind aan uw groepsreis.

Team Veenstra Reizen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis uit Rotterdam wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: Sales & busverhuur
Kim Kooistra: Busverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie MulderGroepsreizen & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Certificering bus & touringcar bij een touringcar huren in Rotterdam

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Veenstra Reizen is ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een busreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een touringcar huren uit Rotterdam waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef