Touringcar huren in Noord-Holland

Busverhuur Veenstra Reizen

Een touringcar huren in Noord-Holland, dat doet u natuurlijk bij busverhuur Veenstra Reizen! Ons touringcarbedrijf bestaat al bijna 100 jaar, daarom zijn georganiseerde busreizen onze specialiteit. U kunt elk soort touringcar in Noord-Holland huren, van een luxe bus met vergadertafel tot een rolstoelbus met liftfunctie. Veenstra Reizen is het ideale bedrijf om een touringcar met gecertificeerde chauffeur te boeken. Voor een dagtochtje binnen Nederland, maar ook voor een meerdaagse busvakantie naar het buitenland.

Touringcar Noord-Holland

Van een busreis naar Spanje tot een daguitje naar Utrecht, niets is ons teveel! Onze touringcars in Noord-Holland zijn altijd voordelig te boeken voor iedere reis. Of u nu uit Alkmaar, Amsterdam of Haarlem komt; Veenstra Reizen helpt u graag met het juiste busvervoer. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Noord-Holland kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcar Noord-Holland

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef