Touringcar huren Lemmer

Touringcar huren Lemmer

Een touringcar huren in Lemmer om vertrouwd en veilig op reis te gaan? Veenstra Reizen organiseert dagtochten en busreizen voor grote en kleine groepen! Wij zijn dan ook het busbedrijf bij uitstek om een touringcar te huren in Lemmer en omgeving. Dankzij het uitgebreide wagenpark met vele soorten bussen is er voor iedere reiswens een match te vinden. Neem bijvoorbeeld de dubbeldekker bus als u met een grote groep mensen op reis wilt! Voor ouderen is er zelfs een rolstoelbus met lift verkrijgbaar.

Bel ons vandaag nog of neem contact op via onderstaand formulier! Wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat.

Touringcars in Lemmer voor de leukste busreizen

Wilt u een touringcar huren in Lemmer voor een grote of een kleine groep mensen? Voor beide soorten busreizen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Door de grote variatie aan vervoersmiddelen (van midi bus tot dubbeldekker) voorzien we in zowel dagtochten als meerdaagse reizen. Als u aanvullende wensen heeft met betrekking tot overnachtingen en andere reserveringen, dan helpen wij u daar ook graag mee!

Al bijna 100 jaar organiseren wij schoolreizen, wintersportreizen en citytrips vanuit Noord-Nederland. Met deze ervaring leiden we uw reis graag in goede banen. Onze werknemers hebben vele tips paraat om het u gemakkelijk te maken. Geef uw gegevens door via het contactformulier, dan nemen wij binnen 12 uur contact op over de mogelijkheden.

Huurprijs van uw touringcar in Lemmer

Een dagje uit naar de Efteling of een stedentrip naar München; dat zijn twee busreizen die erg van elkaar verschillen. De grootte van de groep en de duur van een reis zijn dan ook de belangrijkste pijlers voor de prijs. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in, dan sturen wij u een scherpe offerte voor de bus die bij u past.

Belangrijke tips bij de planning van uw reis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Lemmer kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering touringcars, vertrouwd en veilig op reis

U kunt een touringcar huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef