Touringcar huren Harlingen

Touringcar huren Harlingen
Veilig en vertrouwd op reis in binnen- en buitenland

U zoekt een betrouwbaar adres om een touringcar te huren in Harlingen? Dan is Veenstra Reizen het bedrijf dat u zoekt! Met meer dan 90 jaar ervaring zijn wij de perfecte partij om u te helpen met uw busreis. U kunt een touringcar huren in Harlingen voor zowel grote als kleine groepen. Ons uitgebreide wagenpark bestaat namelijk uit verlengde bussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen.

Bel ons vandaag nog of neem contact op via onderstaand formulier! Wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat.

Alle soorten touringcars voor busreizen en -vakanties

Gaat u met een grote of een kleine groep op reis? Dit is een van de eerste vragen bij het huren van een touringcar in Harlingen. Gelukkig is er voor iedere groep een passende bus uit te zoeken! Veenstra Reizen beschikt namelijk over vele verschillende voertuigen, van pendelbussen tot dubbeldekkers. Zo vinden we altijd de juiste oplossing voor uw dagtocht of meerdaagse reis. Daarnaast denkt Veenstra Reizen graag met u mee over de verdere organisatie van uw busreizen. Hierbij mag u denken aan lunches, het inplannen van eetgelegenheden en eventuele overnachtingen.

In Harlingen is het mogelijk om meerdere touringcars tegelijk te huren. Ook kunt u gebruik maken van onze verlengde bussen en dubbeldekkers. Op deze manier is er geen groep te groot! Door de jarenlange ervaring met wintersportreizen, schoolreizen en excursiereizen zijn er vele tips die we graag met u delen. Of het nu gaat om een dagtocht naar een pretpark of een excursie naar Duitsland. Vul het contactformulier in om uw wensen door te geven, dan informeren wij u zo snel mogelijk over de mogelijkheden. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Huurprijs bepalen van de touringcar(s) in Harlingen

De duur van de busreis en de grootte van de groep zijn belangrijk bij het bepalen van de prijs. Gaat u een dagje weg naar een leuk pretpark of gaat u op busvakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk? Daarnaast is een pendelbus voor een kleine groep uiteraard lager in prijs dan een dubbeldekker voor een grote groep. Daarom vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan voor uw reis. Vult u uw wensen in? Dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt.

Touringcar tips voor uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de bus voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Harlingen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering touringcars, vertrouwd en veilig op reis

U kunt een touringcar huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef