Bus of touringcar huren Friesland?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek het voordeel van Veenstra Reizen!

TOURINGCAR HUREN IN FRIESLAND

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Veenstra Reizen is dé specialist om een touringcar te huren in Friesland! Denk bijvoorbeeld aan een verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Wilt u een touringcar huren in Friesland inclusief chauffeur, voor een dagtocht of een meerdaagse busreis?

Klik dan hier om een offerte aan te vragen voor uw groepsreis.

Touringcar huren Friesland

90+ Jaar ervaring met alle soorten busreizen

Veenstra Reizen is gevestigd in Buitenpost te Friesland en heeft al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van busreizen. Van dagtochten, bedrijfsuitjes en excursiereizen tot schoolreisjes, studentenreizen en seniorenreizen! Veenstra Reizen is dan ook de busverhuur bij uitstek om een touringcar te huren in Friesland en omstreken.

Heeft u een grote bus, een touringcar of misschien zelfs meerdere touringcars nodig? Vul dan het contactformulier in voor een scherpe, vrijblijvende offerte. Op aanvraag verzorgen wij ook de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg. Graag organiseert Veenstra Reizen uw busreis op maat, voor een onvergetelijke dagtocht of meerdaagse reis!

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!