Touringcar huren Franeker en omgeving

Touringcar huren Franeker

Vertrouwd op reis in binnen- en buitenland

Als u denkt aan een touringcar huren in Franeker, dan denkt u natuurlijk aan Veenstra Reizen! Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring met het organiseren van dagtochten en meerdaagse busreizen. Daarom gaat u altijd met een vertrouwd gevoel op reis. U kunt een touringcar huren in Franeker voor zowel grote als kleine groepen. Het wagenpark bestaat namelijk uit pendelbussen, verlengde bussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen. Zo is er voor jong en oud een passend vervoersmiddel te boeken!

Stuur uw aanvraag vandaag nog op via onderstaand contactformulier! Wij versturen u binnen 24 uur een offerte op maat.

Groot aanbod touringcars voor uw busreis

Voor iedere groep is er een geschikte bus te vinden! Onze touringcars in Franeker huurt u namelijk in verschillende formaten. Dit betekent dat er altijd een passende oplossing is voor uw busreis. Bovendien denkt Veenstra Reizen altijd met u mee bij de organisatie van de reis. Dankzij de jarenlange ervaring met schoolreizen, wintersportreizen, seniorenreizen en excursiereizen delen we graag onze tips met u!

Grote groepen kunnen ook uitstekend bij ons terecht. Zo is het mogelijk om meerdere touringcars tegelijk te huren, of gebruik te maken van de verlengde bussen en dubbeldekkers. Of het nu gaat om een dagreis naar een pretpark of een excursiereis naar Frankrijk. Vul het contactformulier in om uw reisgegevens door te geven, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen van touringcarverhuur

De reisduur en de grootte van de groep zijn de belangrijkste indicatoren voor de prijs. Betreft het een dagreis of bent u een weekje weg? En is een pendelbus voldoende of moeten we twee touringcars voor u reserveren? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor uw busreis. Als u uw reiswensen invult, dan zorgen wij dat u binnen 12 uur een offerte op maat ontvangt!

Tips & planning van uw busreis

  • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen
  • Reserveer uw entreekaartjes, verblijf of de gehele reis ook bij ons
  • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Faciliteiten in de touringcars / bussen

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Franeker kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef