Touringcar huren Amsterdam

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Veenstra Reizen is dé specialist om een touringcar te huren in Amsterdam! Denk bijvoorbeeld aan een verlengde touringbus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus. Zoekt u een touringcar met chauffeur in de regio Groningen voor een dagtocht of een meerdaagse busreis? Dan zijn wij de busmaatschappij voor u en we helpen u graag op weg.

Meer dan 90 jaar ervaring met busreizen

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen in binnen- en buitenland. Denk aan dagtochten, bedrijfsuitjes en excursiereizen maar ook bijvoorbeeld aan schoolreisjes, seniorenreizen en studentenreizen! Wij zijn dan ook de busverhuur bij uitstek om een touringcar te huren in Amsterdam en omstreken.

Heeft u een verlengde bus, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere touringcars nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. Op aanvraag verzorgen wij ook de koffie, de lunch en eventuele diner stops onderweg. Graag organiseert Veenstra Reizen uw busreis op maat, voor een onvergetelijke dagtocht of meerdaagse reis!

Prijzen touringcar huren Amsterdam

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten in Amsterdam

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Amsterdam kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar in Amsterdam

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcar huren Friesland

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef