Touringcar Hoogeveen bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Als u een touringcar in Hoogeveen wilt huren, dan is Veenstra Reizen aan het adres dat u zoekt! Door het brede aanbod touringcars is er voor iedere reis een geschikte bus te vinden. Zo zorgen we voor het beste busvervoer op maat in Hoogeveen en omstreken. Met zo’n 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen, kunnen wij praktisch alles voor u realiseren.

Het verzorgen van reizen zoals dagtochten, excursiereizen en zelfs meerdaagse busvakanties is voor ons een dagelijkse bezigheid. U kunt dus voor alle reizen (binnen en buiten Nederland) een bus huren bij Veenstra Reizen.

Touringcars voor dagreizen en busvakanties uit Hoogeveen

U wilt in Hoogeveen een touringcar huren voor een dagreis of busvakantie? Binnen ons aanbod luxe bussen met gecertificeerde chauffeurs is altijd een goede match te vinden. Het busvervoer is namelijk geschikt voor zowel grote als kleine groepen! Zo kiest u uit verlengde bussen met extra ruimte voor passagiers, maar ook uit rolstoelbussen met een handige liftfunctie. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Hoogeveen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Touringcar Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef