Touringcar Hoogeveen – Veenstra Reizen

Touringcar HoogeveenAls u een touringcar in Hoogeveen wilt huren, dan is Veenstra Reizen aan het adres dat u zoekt! Door het brede aanbod touringcars is er voor iedere reis een geschikte bus te vinden. Zo zorgen we voor het beste busvervoer op maat in Hoogeveen en omstreken. Met zo’n 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen, kunnen wij praktisch alles voor u realiseren.

Het verzorgen van reizen zoals dagtochtenexcursiereizen en zelfs meerdaagse busvakanties is voor ons een dagelijkse bezigheid. U kunt dus voor alle reizen (binnen en buiten Nederland) een bus huren bij Veenstra Reizen.

Touringcars voor dagreizen en busvakanties

U wilt in Hoogeveen een touringcar huren voor een dagreis of busvakantie? Binnen ons aanbod luxe bussen met gecertificeerde chauffeurs is altijd een goede match te vinden. Het busvervoer is namelijk geschikt voor zowel grote als kleine groepen! Zo kiest u uit verlengde bussen met extra ruimte voor passagiers, maar ook uit rolstoelbussen met een handige liftfunctie. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.