Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Teambuilding bedrijfsuitjes voor uw personeel

Bedrijfsuitje actief Friesland

Een teambuilding bedrijfsuitje / personeelsuitje is naast functioneel ook gewoon heel leuk! Met deze insteek organiseert Veenstra Reizen bedrijfsuitjes voor uw team en personeel. Teambuilding bestaat vaak uit meerdere groepsactiviteiten waarbij samenwerken centraal staat. Inmiddels verzorgen wij bedrijven in Noord-Nederland al bijna 100 jaar van teambuilding bedrijfsuitjes, in de vorm van dagtochten en groepsreizen. Bij Veenstra Reizen vindt u een variatie aan alle bedrijfsuitjes die de teambuilding verbeteren, zoals Escape Room, paintball of een kookworkshop. Ook als u meer geïnteresseerd in ontspannende bedrijfsuitjes, dan vindt u hier geheid een leuke dagtocht.

Bovendien is het mogelijk om meerdaagse personeelsreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Dit betekent dat het zelfs mogelijk is om een actief bedrijfsuitje elders in het land (of zelfs in het buitenland) te plannen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u teambuilding bedrijfsuitjes regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. 

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsuitjes:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele personeelsuitje bij ons
  • Heeft u meerdere personeelsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle personeelsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het personeelsuitje een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies! Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw personeelsuitjes!

Teambuilding bedrijfsuitjes met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef