Personeelsvereniging Taveno

Personeelsvereniging Taveno en Veenstra Reizen

Gaat u graag op reis en bent u lid van de personeelsvereniging Taveno? Profiteer dan van het voordeel van uw Taveno pas op allerlei dagtochten van Veenstra Reizen.

Uw voordeel als Taveno pashouder:

  • 10% korting op alle dagtochten en concertreizen en 5% korting op alle musicals van Veenstra Reizen (niet van toepassing op lezersreizen)

Hoe werkt het?

  • U boekt een reis bij Veenstra Reizen
  • Geef bij het boeken van uw busreis het nummer van uw Taveno pas door
  • Kortingen zijn alleen geldig voor producten in combinatie met de bus en zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een uitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle uitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het uitje een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Personeelsvereniging Taveno
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef