Studentenreizen voor studenten & jongeren!

Studentenreizen met Veenstra Reizen

Studentenreizen voordelig boeken en toch verzekerd zijn van fun en avontuur? Veenstra Reizen biedt goedkope studentenreizen aan naar de leukste bestemmingen! Van een cultureel verantwoorde excursiereis tot een fantastische busvakantie naar de zon.  Alle groepsreizen worden voordelig voor u verzorgd.  Tevens is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen voor uw vrienden, uw jaarclub of uw studentenvereniging.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u studentenreizen door Europa regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Studentenreizen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Londen, Ardennen & Parijs) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om studentenreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis door Europa!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de studentenreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden studentenreizen jongeren volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze studentenreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze studentenreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via groepsreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Studentenreizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef