Soldaat van Oranje – de Musical

Soldaat van Oranje (foto: Joris van Bennekom) Soldaat van Oranje - De Musical (foto: Joris van Bennekom) Soldaat van Oranje - De Musical (foto: Joris van Bennekom)

Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige studenten realiseren zich dat niets meer hetzelfde is.

Soldaat van Oranje inclusief busreis & tickets

Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken.Vechten voor vrijheid, volk en vaderland? Doorstuderen? Of bewust kiezen voor de vijand? Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Het publiek beleeft de voorstelling in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. De musical wordt opgevoerd in een tot theater omgebouwde vliegtuighangar. De TheaterHangaar staat op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk en vormt een toepasselijke historische plek.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden musicals voor groepen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze uitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze uitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een uitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Tickets Soldaat van Oranje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef