Ski groepsreizen naar de leukste wintersportbestemmingen

Ski groepsreizen met Veenstra Reizen

De mooiste ski groepsreizen met luxe bus boekt u natuurlijk ook bij Veenstra Reizen! Al bijna 100 jaar organiseren wij ski groepsreizen naar Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk voor grote en kleine groepen. Het is zelfs mogelijk om een wintersport groepsreis op maat aan te vragen, waarbij alles voor u geregeld wordt. Van het verblijf en de skipassen tot het huren van snowboards, ski’s en overige materialen om lekker te wintersporten! Heeft u speciale wensen voor uw wintersportvakantie met de bus? Geef dat dan vooral wanneer u een offerte op maat aanvraagt. Graag stellen we de leukste ski groepsreizen voor u samen, op basis van de grootte van de groep en uw persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen we voor zowel grote als kleine groepen leuke busvakanties naar de sneeuw organiseren en herinneringen creëren die u voor de rest van uw leven bij zullen blijven!

Ski groepsreizen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen maakt u altijd de leukste activiteiten mee tijdens uw busreis. Wintersport heeft vele populaire activiteiten (zoals rodelen, après ski, feestavond of een fakkeltocht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om ski groepsreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar de wintersport!

Wintersport Oostenrijk

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de ski groepsreizen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden ski groepsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze ski groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze ski groepsreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele ski groepsreis bij ons
  • Heeft u meerdere ski groepsreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige ski groepsreizen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een ski groepsreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Wilt u graag met een eigen groep een ski groepsreis organiseren?

We stellen graag een unieke ski groepsreis voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de ski groepsreis tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle ski groepsreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de ski groepsreizen een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de ski groepsreizen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een ski groepsreis. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Ski groepsreizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef