Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Ski groepsreizen naar de leukste wintersportbestemmingen

Ski groepsreizen met Veenstra Reizen

De mooiste ski groepsreizen met luxe bus boekt u natuurlijk ook bij Veenstra Reizen! Al bijna 100 jaar organiseren wij ski groepsreizen naar Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk voor grote en kleine groepen. Het is zelfs mogelijk om een wintersport groepsreis op maat aan te vragen, waarbij alles voor u geregeld wordt. Van het verblijf en de skipassen tot het huren van snowboards, ski’s en overige materialen om lekker te wintersporten! Heeft u speciale wensen voor uw wintersportvakantie met de bus? Geef dat dan vooral wanneer u een offerte op maat aanvraagt. Graag stellen we de leukste ski groepsreizen voor u samen, op basis van de grootte van de groep en uw persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen we voor zowel grote als kleine groepen leuke busvakanties naar de sneeuw organiseren en herinneringen creëren die u voor de rest van uw leven bij zullen blijven!

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u wintersport busreizen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Ski groepsreizen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen maakt u altijd de leukste activiteiten mee tijdens uw busreis. Wintersport heeft vele populaire activiteiten (zoals rodelen, après ski, feestavond of een fakkeltocht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om ski groepsreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar de wintersport!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de ski groepsreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden ski groepsreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze ski groepsreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis naar de wintersport? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Ski groepsreizen
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef