Breed aanbod seniorenreizen binnen Europa

Seniorenreizen met Veenstra Reizen

U zoekt een seniorenreis binnen Nederland of Europa? Veenstra Reizen biedt speciale seniorenreizen aan waarbij de reizen tot in de puntjes voorbereid zijn. Onze seniorenreizen onderscheiden zich onder andere op geen maximum aantal rollators en de aanwezigheid van reisleiding. Veenstra Reizen is namelijk de expert in busreizen voor senioren. Wij beschikken namelijk over luxe, comfortabele bussen die uw seniorenreis tot een genot maken. Op de plek van bestemming kunt u genieten van de uiteenlopende uitstapjes die wij verzorgen.

Speciale seniorenreizen

De seniorenreizen betreffen reizen die zijn aangepast aan personen die niet een intensief programma willen volgen. Op deze reizen gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het programma en hotel zijn rollatorvriendelijk. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en geen lange stukken hoeft te lopen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u seniorenreizen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een seniorenreis boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Zeeland, Rügen & het Zwarte Woud) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om de senioren busreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar met lift en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis door Europa!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de seniorenreizen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden seniorenreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze seniorenreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete seniorenreis door Europa? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Seniorenreizen

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef