Seniorenreis Rügen, Duitsland

excursiereis Rügen groepsreis Rügen Rügen busreis

De seniorenreis naar Rügen betreft een reis die is aangepast aan personen die goed ter been zijn. Op deze reis gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en graag deelneemt aan een gevarieerd excursieprogramma. Een bijzondere seniorenreis naar Rügen, met veel extra’s, op het grootste eiland van voormalig Oost-Duitsland. Kenmerkend aan een groepsreis naar Rügen zijn prachtige stranden, krijtrotsen, havens en karakteristieke gebouwen. Tijdens een bezoek aan het zonne-eiland proeft u de sfeer. Daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht gedurende het hele jaar voor een heilzame werking op lichaam en geest.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde seniorenreis naar Rügen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde seniorenreis naar Rügen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze seniorenreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de seniorenreis Rügen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een seniorenreis Rügen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een seniorenreis Rügen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een seniorenreis naar Rügen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw seniorenreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een seniorenreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een seniorenreis Rügen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw seniorenreis Rügen

6-daagse seniorenreis Rügen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse seniorenreis naar Rügen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Vanaf uw opstapplaats rijden we eerst via een aantal stops, onder andere voor 2 kopjes koffie met gebak, naar onze bestemming in Rügen waar we verblijven in het *** Hotel Rügenpark. Wanneer we daar aankomen zullen we de kamersleutels verdelen en vervolgens mag u aanschuiven voor het diner.

Dag 2 Miniatuurwereld Rügenpark
‘s Morgens heeft u tijd om het hotel en de directe omgeving te verkennen. ‘s Middags staat een bezoek aan miniatuurwereld Rügenpark gepland. Hier maakt u een tocht met ‘Razende Emma’ (een trein dwars door het park). Later op de middag bestaat de mogelijkheid het museum ‘Handwerkstuben’ te bezoeken in Gingst. Na het diner word er een film afgespeeld over Rügen.

Dag 3 Ostseebad Gohren
Vanaf Binz gaan we met de ‘Rasender Roland’ (een stoomtrein) naar Ostseebad Gohren. Vanaf hier gaan we met de bus verder naar Thiessow, hier kunnen we genieten van het prachtige uitzicht en hier kunt u heerlijk wandelen. Daarna gaan we naar Ralswiek. Het dorpje staat bekend om de Stortebeker Festspiele. Deze openluchtvoorstellingen zijn extra bijzonder doordat het wordt omgeven door een mooi park met zeer oude bomen en een kasteel.

Dag 4 Sassnitz
We gaan vandaag naar Sassnitz. Eerst heeft u tijd het haventje te verkennen, de onderzeeboot te bekijken en te lunchen . In de middag gaan we vanaf hier een rondvaart maken langs de fraaie krijtrotsen. Na de rondvaart gaan we naar Prora. Hitler liet hier een badhotel bouwen voor 20.000 militairen. Alle kamers hadden zeezicht, waardoor het bouwwerk 5 km lang is. Als er nog tijd over is, gaan we ook nog naar Sellnitz, een gezellig plaatsje met een mooie pier en boulevard.

Dag 5 Altenkirchen
Altenkirchen verdiend zeker een bezoek, omdat hier de oudste kerk van het eiland gevestigd is. Daarna gaan we naar Puttgarden. Hier stappen we in het treintje naar het noordelijkste puntje van Rügen, Kap Arkona. Hier krijgen we een rondleiding.

Dag 6 Terugreis
Na het ontbijt vertrekken we huiswaarts. Tijdens de terugreis van de seniorenreis Rügen zullen we aangaan voor een gezellig afscheidsdiner. Hierna zult weer naar uw opstapplaats worden teruggebracht.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw seniorenreis Rügen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw seniorenreis.

Foto album

Extra informatie

 • Muziekavond
 • Stortebeker Festspiele

Hotel Rügenpark ***

Kamers beschikken over:

 • badkamer met douche en toilet
 • föhn
 • zitje
 • TV
 • telefoon

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot seniorenreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw seniorenreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw seniorenreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een seniorenreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de seniorenreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef