Uw schoolreis Tsjechië boekt u bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Tsjechië met Veenstra Reizen

Op zoek naar een schoolreis Tsjechië inclusief busvervoer? Bij Veenstra Reizen kiest u uit verschillende excursie- en schoolreizen naar Tsjechië. Zowel voor het lager als voorgezet onderwijs kunt u hier voordelig een schoolreis naar Tsjechië boeken. Op basis van uw wensen organiseren wij een busreis op maat! Hierbij geeft u aan welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken, hoeveel scholieren meereizen en hoeveel dagen de Tsjechië schoolreis duurt. Vraag een offerte aan voor een reis naar Bohemen of Praag en u ontvangt binnen 24 uur een reactie terug. Bij alle schoolreizen kiest u uit een uitgebreid aanbod aan excursies, zodat u niets hoeft te missen in Tsjechie!

Veilig en voordelige schoolreizen Tsjechië inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen Tsjechië regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Schoolreizen naar Tsjechië boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Tsjechië heeft vele populaire bestemmingen (zoals Bohemen & Praag) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen naar Tsjechië naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Tsjechië!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Tsjechië
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Tsjechië volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen Tsjechië:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Tsjechië heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis naar Tsjechië bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen naar Tsjechië per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen naar Tsjechië (Praag)

5-daagse schoolreis naar Tsjechië (Praag)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Tsjechië (Praag). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Praag 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Tsjechië (Praag)
We kunnen tijdens de schoolreis Praag diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, survivaltocht of eventueel een bezoek aan Theresienstadt.

Dag 5 Terugreis Praag – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad. En komt er een eind aan uw schoolreis Tsjechië (Praag).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen naar Tsjechië om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen naar Tsjechië? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Tsjechië
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef