Een schoolreis naar Spanje boeken bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Spanje met Veenstra Reizen

Een schoolreis naar Spanje, die boekt u voordelig en snel bij Veenstra Reizen. Bekijk onze Spanje schoolreizen hieronder, met bestemmingen zoals Barcelona! Wij hebben ons eigen wagenpark, dus uw schoolreis Spanje boekt u altijd inclusief voordelig busvervoer. Het organiseren van schoolreizen behoort al bijna 100 jaar tot ons repertoire. U kunt dan ook vele excursies bij uw busreis boeken, omdat we de plek van bestemming goed kennen. Als u een offerte aanvraagt voor uw schoolreis naar Spanje, ontvangt u binnen 24 uur een reactie terug. Op basis van uw wensen stellen we een busreis samen voor uw scholieren, zodat u verzekerd bent van een fantastische tijd!

Veilig en voordelig schoolreizen Spanje inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen Spanje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Schoolreizen naar Spanje boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Spanje heeft vele populaire bestemmingen (zoals Madrid, Valencia & Salou) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen naar Spanje naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Spanje!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens schoolreizen naar Spanje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Spanje volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen naar Spanje:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Spanje heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis naar Spanje bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen naar Spanje per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen naar Spanje (Barcelona)

6-daagse schoolreis naar Spanje (Barcelona)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Spanje (Barcelona). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 en 2 Busreis Nederland – Barcelona 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het begin van dag twee zullen we bij de accommodatie aankomen. In de middag gaan we per bus een excursie Barcelona Highlights doen.

Dag 3 en 4 Vrije besteding schoolreis Spanje (Barcelona)
We kunnen tijdens de schoolreis Barcelona diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, een boottocht door de haven of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Barcelona biedt vele verrassende mogelijkheden.

Dag 5 en 6 Terugreis Barcelona – Nederland
Na het ontbijt gaan we naar Camp Nou, het voetbalstadion van FC Barcelona, voor een rondleiding. Na de rondleiding is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze indrukwekkende stad. In de middag van dag vijf bent u weer in Nederland en komt er een eind aan uw schoolreis Spanje (Barcelona).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen naar Spanje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen naar Spanje? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Spanje
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef