Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Een schoolreis Nederland, die boekt u bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Nederland met Veenstra Reizen

Voor schoolreizen Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Van een werkweek tot een schoolreis in Nederland, Veenstra Reizen regelt alles voor u inclusief busvervoer. Het is zelfs mogelijk om een busreis inclusief excursies te boeken, want wij hebben vele connecties in bijvoorbeeld Maastricht en Amsterdam. Op deze manier kunt u praktisch alles aan ons overlaten voor uw schoolreis in Nederland! Omdat wij over een eigen wagenpark van bussen en touringcars beschikken, kunnen we uw schoolreizen voordelig en op maat organiseren. Geef uw wensen bij ons aan en vraag een offerte aan voor een schoolreis naar Maastricht of een andere bestemming. We helpen u graag aan de leukste en beste busreizen!

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen naar Duitsland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een schoolreis in Nederland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Nederland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Den Haag, Rotterdam & Utrecht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen in Nederland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Nederland!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Nederland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Nederland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Nederland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen.

Heeft u nog vragen over uw favoriete schoolreis in Nederland? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Nederland
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef