Schoolreizen in Nederland, die boekt u bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Nederland met Veenstra Reizen

Voor schoolreizen Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Van een werkweek tot een schoolreis in Nederland, Veenstra Reizen regelt alles voor u inclusief busvervoer. Het is zelfs mogelijk om een busreis inclusief excursies te boeken, want wij hebben vele connecties in bijvoorbeeld Maastricht en Amsterdam. Op deze manier kunt u praktisch alles aan ons overlaten voor uw schoolreis in Nederland! Omdat wij over een eigen wagenpark van bussen en touringcars beschikken, kunnen we uw schoolreizen in Nederland voordelig en op maat organiseren. Geef uw wensen bij ons aan en vraag een offerte aan voor een schoolreis naar Maastricht of een andere bestemming. We helpen u graag aan de leukste en beste busreizen!

Veilig en voordelige schoolreizen in Nederland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen in Nederland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Een schoolreis in Nederland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Nederland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Den Haag, Rotterdam & Utrecht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen in Nederland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Nederland!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreizen in Nederland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Nederland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen in Nederland:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Nederland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis in Nederland bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen in Nederland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen in Nederland (Maastricht)

4-daagse schoolreis in Nederland (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis in Nederland (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Aan het begin van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding schoolreis Nederland (Maastricht)
We kunnen tijdens de schoolreis Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw schoolreis in Nederland (Maastricht).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen in Nederland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen in Nederland? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Nederland
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef