Schoolreis Italië boeken met busvervoer bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Italië met Veenstra Reizen

Ook voor een schoolreis Italië bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres! De schoolreizen Italië die hieronder staan, boekt u inclusief touringcar, chauffeur en verblijf. Daarnaast kunt u bij iedere schoolreis (naar Florence, Milaan of Rome) een aantal optionele excursies bijboeken. Schoolreizen naar Italië worden op maat georganiseerd wanneer u een offerte aanvraagt, zodat alles voldoet aan uw wensen. Hoeveel scholieren gaan er mee? En wat voor bezienswaardigheden wil uw school allemaal bezoeken? Vraag een offerte aan voor uw Italië schoolreis en u ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons!

Veilig en voordelige schoolreis Italië inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen Italië regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Een schoolreis naar Italië boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Italië heeft vele populaire bestemmingen (zoals Napels & Bologna) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen naar Italië naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Italië!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Italië
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Italië volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen Italië:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Italië heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis naar Italië bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen naar Italië per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen naar Italië om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen naar Italië? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Italië
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef