Georganiseerde schoolreis Frankrijk inclusief busvervoer

Parijs met de bus van Veenstra Reizen

Dus u bent op zoek naar een schoolreis Frankrijk, voor het voortgezet onderwijs of basisonderwijs? Bij Veenstra Reizen ziet u alle schoolreizen naar Frankrijk inclusief busvervoer en optionele excursies! Al bijna 100 jaar zijn wij expert in het organiseren van Frankrijk schoolreizen en sturen jaarlijks vele klassen op reis met onze bussen, touringcars, chauffeurs en reisleiders. U beleeft gegarandeerd een mooie, culturele of actieve schoolreis naar Franse steden als Strasbourg en Parijs. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden. Deze stad maakt Frankrijk dan ook een bestemming van wereldniveau en een uitstekende keuze voor uw volgende schoolreis.

Veilig en voordelige schoolreizen Frankrijk inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen Frankrijk regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Schoolreizen naar Frankrijk en de verschillende excursies

Als u de schoolreis naar Frankrijk zo onbezorgd mogelijk wilt ingaan, dan kunt u er ook verschillende excursies bij boeken. Veenstra Reizen heeft namelijk vele connecties en kan voordelige excursies aanbieden in alle Franse steden die hieronder vermeld staan. Tevens staat de touringcar klaar om u snel naar de volgende locatie te brengen. De scholieren hoeven dan geen gebruik te maken van het openbaar vervoer en zijn altijd veilig bij elkaar in de bus. Ons busvervoer voldoet aan alle Europese veiligheidseisen en is te boeken in Standard, Comfort & Royal Class. Zo kiest u zelf van welke gemakken u en de leerlingen voorzien zijn, tijdens uw aanstaande schoolreis naar Frankrijk.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens schoolreizen in Frankrijk
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Frankrijk volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen naar Frankrijk:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Frankrijk heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis naar Frankrijk bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen naar Frankrijk per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen naar Frankrijk (Parijs)

5-daagse schoolreis naar Frankrijk (Parijs)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Frankrijk (Parijs). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Parijs 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Frankrijk (Parijs)
We kunnen tijdens de schoolreis Parijs diverse excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke stadstour, een bezoek aan Disneyland Resort Paris of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Parijs biedt vele verrassende mogelijkheden.

Dag 5 Terugreis Parijs – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om ‘au revoir’ tegen Parijs te zeggen. En komt er een eind aan uw schoolreis Frankrijk (Parijs).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen naar Frankrijk om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen naar Frankrijk? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Frankrijk
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef