Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Georganiseerde schoolreis Frankrijk inclusief busvervoer

Parijs met de bus van Veenstra Reizen

Dus u bent op zoek naar een schoolreis Frankrijk, voor het voortgezet onderwijs of basisonderwijs? Bij Veenstra Reizen ziet u alle schoolreizen naar Frankrijk inclusief busvervoer en optionele excursies! Al bijna 100 jaar zijn wij expert in het organiseren van Frankrijk schoolreizen en sturen jaarlijks vele klassen op reis met onze bussen, touringcars, chauffeurs en reisleiders. U beleeft gegarandeerd een mooie, culturele of actieve schoolreis naar Franse steden als Strasbourg en Parijs. Samen met Londen, New York en Tokio wordt Parijs gezien als één van de vier grote wereldsteden. Deze stad maakt Frankrijk dan ook een bestemming van wereldniveau en een uitstekende keuze voor uw volgende schoolreis.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen naar Frankrijk regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Kies uw schoolreis Frankrijk en de verschillende excursies

Als u de schoolreis naar Frankrijk zo onbezorgd mogelijk wilt ingaan, dan kunt u er ook verschillende excursies bij boeken. Veenstra Reizen heeft namelijk vele connecties en kan voordelige excursies aanbieden in alle Franse stede die hieronder vermeld staan. Tevens staat de touringcar klaar om u snel naar de volgende locatie te brengen. De scholieren hoeven dan geen gebruik te maken van het openbaar vervoer en zijn altijd veilig bij elkaar in de bus. Ons busvervoer voldoet aan alle Europese veiligheidseisen en is te boeken in Standard, Comfort & Royal Class. Zo kiest u zelf van welke gemakken u en de leerlingen voorzien zijn, tijdens uw aanstaande schoolreis naar Frankrijk.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Frankrijk
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Frankrijk volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Frankrijk heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen.

Heeft u nog vragen over uw favoriete schoolreis naar Frankrijk? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Frankrijk
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef