Georganiseerde schoolreis in Europa

Dus u bent op zoek naar een schoolreis in Europa, voor het voortgezet onderwijs of basisonderwijs? Bij Veenstra Reizen ziet u alle schoolreizen in Europa inclusief busvervoer en optionele excursies! Al bijna 100 jaar zijn wij expert in het organiseren van Europa schoolreizen en sturen jaarlijks vele klassen op reis met onze bussen, touringcars, chauffeurs en reisleiders. U beleeft gegarandeerd een mooie, culturele of actieve schoolreis naar bijvoorbeeld Londen, Parijs of Berlijn. Deze steden maken Europa dan ook een bestemming van wereldniveau en een uitstekende keuze voor uw volgende schoolreis.

Veilig en voordelige schoolreizen Europa inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen Frankrijk regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Schoolreizen in Europa en de verschillende excursies

Als u de schoolreis in Europa zo onbezorgd mogelijk wilt ingaan, dan kunt u er ook verschillende excursies bij boeken. Veenstra Reizen heeft namelijk vele connecties en kan voordelige excursies aanbieden in alle plaatsen die hieronder vermeld staan. Tevens staat de touringcar klaar om u snel naar de volgende locatie te brengen. De scholieren hoeven dan geen gebruik te maken van het openbaar vervoer en zijn altijd veilig bij elkaar in de bus. Ons busvervoer voldoet aan alle Europese veiligheidseisen en is te boeken in Standard, Comfort & Royal Class. Zo kiest u zelf van welke gemakken u en de leerlingen voorzien zijn, tijdens uw aanstaande schoolreis in Europa.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens schoolreizen in Europa
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Europa volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen in Europa:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Europa heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis in Europa bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen in Europa per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen in Europa (Londen)

5-daagse schoolreis naar in Europa (Londen)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis in Europa (Londen). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Londen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de vroege middag maken we de overtocht van Calais naar Dover in Engeland. Vanaf hier is het nog een paar uurtjes rijden naar de accommodatie in Londen, waar we tegen het einde van de middag aan zullen komen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis in Europa (Londen)
We kunnen tijdens de schoolreis Londen diverse mooie excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, boottocht of eventueel een bezoek aan één van de interessante musea. Londen biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Londen – Nederland
Na het ontbijt is het moment aangebroken deze wereldstad te verlaten. We laden de bagage in en rijden naar Dover waar we rond het middaguur aan boord gaan van de ferry. Vroeg in de avond zijn we weer terug bij de school en komt er een einde aan uw schoolreis in Europa (Londen).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen in Europa om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen in Europa? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Frankrijk
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef