Een schoolreis Duitsland, die boekt u bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Duitsland met Veenstra Reizen

Voor schoolreizen Duitsland bent u bij ons aan het juiste adres. Van een werkweek tot een schoolreis naar Duitsland, Veenstra Reizen regelt alles voor u inclusief busvervoer. Het is zelfs mogelijk om een busreis inclusief excursies te boeken, want wij hebben vele connecties in bijvoorbeeld Berlijn en Dresden. Op deze manier kunt u praktisch alles aan ons overlaten voor uw schoolreis richting Duitsland! Omdat wij over een eigen wagenpark van bussen en touringcars beschikken, kunnen we uw schoolreizen voordelig en op maat organiseren. Geef uw wensen bij ons aan en vraag een offerte aan voor een schoolreis naar de Duitse hoofdstad Berlijn of een andere bestemming. We helpen u graag aan de leukste en beste busreizen!

Veilig en voordelige schoolreizen Duitsland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een schoolreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen Duitsland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Schoolreizen naar Duitsland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Duitsland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Keulen, Bremen & Hannover) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen naar Duitsland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Duitsland!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens schoolreizen naar Duitsland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Duitsland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen naar Duitsland:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen Duitsland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis naar Duitsland bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen naar Duitsland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen naar Duitsland (Berlijn)

5-daagse schoolreis naar Duitsland (Berlijn)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Duitsland (Berlijn). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Berlijn 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school voor een schoolreis naar Duitsland (Berlijn). Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Duitsland (Berlijn)
We kunnen tijdens de schoolreis Berlijn diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, een bezoek aan de Zoologischer Garten of eventueel een bezoek aan één van de leuke musea. Berlijn biedt vele verrassende mogelijkheden.

Dag 5 Terugreis Berlijn – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze indrukwekkende stad. En komt er een eind aan uw schoolreis Duitsland (Berlijn).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen naar Duitsland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen naar Duitsland? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen Duitsland
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef