Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Kies een schoolreis België van Veenstra Reizen

Schoolreizen België met Veenstra Reizen

Alle soorten schoolreizen naar België vindt u bij Veenstra Reizen, met bestemmingen als Antwerpen, Brussel en de Ardennen. Boek uw schoolreis België inclusief busvervoer en eventuele excursies, dan kunt u onbezorgd op reis! Wij zijn de expert als het gaat om georganiseerde schoolreizen met de bus / touringcar binnen Europa. Ook voor een busreis op maat kunt u contact met ons opnemen, want we organiseren graag een schoolreis naar België die aan al uw wensen voldoet.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen naar België regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een schoolreis naar België boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. België heeft vele populaire bestemmingen (zoals Gent, Leuven & Lille) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen naar België naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar België!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis België
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen België volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen België heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen.

Heeft u nog vragen over uw favoriete schoolreis naar België? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen België
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef