Kies een schoolreis België van Veenstra Reizen

Schoolreizen België met Veenstra Reizen

Alle soorten schoolreizen naar België vindt u bij Veenstra Reizen, met bestemmingen als Antwerpen, Brussel en de Ardennen. Boek uw schoolreis België inclusief busvervoer en eventuele excursies, dan kunt u onbezorgd op reis! Wij zijn de expert als het gaat om georganiseerde schoolreizen met de bus / touringcar binnen Europa. Ook voor een busreis op maat kunt u contact met ons opnemen, want we organiseren graag een schoolreis naar België die aan al uw wensen voldoet.

Veilig en voordelige schoolreizen België inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een schoolreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u schoolreizen België regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreizen met Veenstra Reizen
Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Schoolreizen naar België boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. België heeft vele populaire bestemmingen (zoals Gent, Leuven & Lille) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om schoolreizen naar België naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar België!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens schoolreizen in België
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen België volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen België:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze schoolreizen België heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele schoolreis naar België bij ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen naar België per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Voorbeeldprogramma van schoolreizen naar België (Brussel)

4-daagse schoolreis naar België (Brussel)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar België (Brussel). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Brussel 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding schoolreis België (Brussel)
We kunnen tijdens de schoolreis Brussel diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een dag naar het Parlamentarium, Experience Brussels of eventueel een bezoek aan het Planetarium. Brussel biedt vele verrassende mogelijkheden (zie excursiemogelijkheden).

Dag 4 Terugreis Brussel – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze stad. En komt er een eind aan uw schoolreis België (Brussel).

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreizen naar België om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van schoolreizen naar België? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via schoolreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Schoolreizen België
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef