Schoolreisjes in Friesland inclusief busvervoer

Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Als u zoekt naar een schoolreisje in Friesland, dan zit u bij Veenstra Reizen helemaal goed! Graag organiseren we uw schoolreis binnen Friesland inclusief busvervoer en alles wat er verder bij komt kijken. Bekijk het aanbod schoolreisjes voor basisscholen hieronder en boek uw bus dagtocht vandaag nog. Bezoek bijvoorbeeld De Naturij in Drachten voor een dag vol speelplezier, of neem een kijkje bij attractiepark Duinen Zathe in Appelscha voor een avontuurlijke schoolreis! Op basis van uw wensen stellen we een schoolreis op maat voor u en uw scholieren samen. Deze is uiteraard afhankelijk van het aantal personen, de gewenste excursies en de vertrekdata. Alleen een schoolreis bus huren? Ook dat is mogelijk!

Actieve uitstapjes als schoolreisje Friesland

Onder actieve uitstapjes als schoolreisjes in Friesland vallen bijvoorbeeld een schoolreisje naar speelparadijs Ballorig of een schoolreis buitensport. Ook kunnen wij een schoolreisje naar Sanjes Safari in Friesland voor u organiseren. Veenstra Reizen kan tevens de entreekaartjes en daarmee de gehele reis voor u regelen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod meerdaagse schoolreizen naar het buitenland. Hierbij kunt u denken aan populaire schoolreis bestemmingen als Londen, Parijs en Berlijn.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje in Drenthe regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Schoolreisje Friesland

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef