Schoolreisje Limburg boeken bij Veenstra Reizen

Schoolreisje Limburg met Veenstra Reizen

Een schoolreisje Limburg inclusief busvervoer organiseert Veenstra Reizen graag voor u! Zo zijn alle scholieren en leraren verzekerd van een onvergetelijk schoolreisje naar Limburg en weer terug naar huis. Al bijna 100 jaar organiseren wij schoolreizen met vervoer door heel Nederland, dus u kunt er op rekenen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Heeft u speciale wensen tijdens de busreis? Dat is geen probleem, want we kunnen de reis volledig op maat afstemmen! Veenstra Reizen beschikt namelijk over een eigen wagenpark met buschauffeurs, die u graag naar iedere locatie in Limburg brengen.

Extra informatie schoolreisje Limburg

Zoals u begrijpt kunt u vele kanten op met een schoolreisje naar Limburg, gelegen in het zuid-oosten van het land. De hoofdstad is Maastricht en qua inwonertal noemt men het een middelgrote provincie. Vaak wordt het ook wel Nederlands-Limburg genoemd, omdat het in sommige gevallen te verwarren is met de gelijknamige Belgische provincie. Op 30 november 2011 telde Limburg maar liefst 1.123.478 inwoners. Dat maakt het na Noord- & Zuid-Holland en Utrecht een van de meest dichtbevolkte provincies van Nederland.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje naar Limburg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Limburg

Het programma van de schoolreis naar Limburg is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting de Limburg rijden. Aan het begin van de volgende dag vertrekt de touringcar retour naar de school. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Schoolreisje Limburg

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef