Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Uiteraard boekt u uw schoolreisje naar de dierentuin ook voordelig en snel bij Veenstra Reizen! Al bijna 100 jaar organiseren wij dierentuin schoolreisjes voor het basisonderwijs, inclusief busvervoer en versnaperingen voor onderweg. Ook als u speciale wensen heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Graag denken we met u mee over de planning van het perfecte schooluitje. Er zijn verschillende dierentuinen in Nederland en natuurlijk brengen onze buschauffeurs de scholieren en leraren overal naartoe!

Dierentuin schoolreisje voor groep 1 t/m groep 8

Basisschool scholieren houden over het algemeen ontzettend van dieren. En van deze dieren is natuurlijk ook erg veel te leren! Met een dierentuin schoolreisje leren kinderen op een speelse manier meer over de natuur en alle levende wezens die erin rondlopen en -vliegen. Een van de bekendste dierentuinen is Wildlands Adventure Zoo in Emmen, daarom is dit ook onze meest favoriete bestemming voor een schoolreisje. Heeft u een andere locatie op het oog? Laat het ons weten en we maken graag een offerte op maat voor u klaar!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje naar de dierentuin regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis dierentuin

Het programma van de schoolreis naar een dierentuin is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting de dierentuin rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Schoolreisje dierentuin

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef