Schoolreis Ardennen, België

De natuur van de Belgische Ardennen laat zich niet eenvoudig beschrijven. U kunt er dagen rondzwerven terwijl u geniet van uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, rotspartijen en snelstromende riviertjes. Dat klinkt alsvast als een prachtige, groene schoolreis!

In de Ardennen maakt u kennis met een stukje avontuurlijk buitenland op slechts enkele reisuren van Nederland. De ideale bestemming voor een actieve studentenreis of een spannende survival week.

In het mooie Ourthe dal ligt het toeristische plaatsje Hotton, waar in de omgeving tal van outdoor activiteiten te organiseren zijn. In steengroeve de Bizonrock vinden de avontuurlijkste activiteiten plaats zoals abseilen, himalayabrug, klettersteig en tokkelen. Bij het stroomgebied van de rivier de Ourthe vinden onder andere klimmen, vlotbouwen en wildwater kanovaren plaats. Het avontuur kan beginnen.
Ook in Coo, bekend van de schitterende watervallen, kunt u quadrijden, klimmen, abseilen, mountainbiken, paintballen, vlottenbouwen en raften. Het eetcafé biedt een ontmoetingspunt waar een Belgisch biertje of een maaltijd genuttigd kan worden. Laat u uitdagen door de Ardennen en stel zelf een spectaculair actieprogramma samen.

Programma van uw schoolreis

5-daagse schoolreis naar Ardennen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse schoolreis Ardennen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Ardennen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding schoolreis Ardennen
We kunnen deze dagen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld hiking, klimmen & abseilen en mountainbiken. De Ardennen biedt vele mogelijkheden op het gebied van een actieve schoolreis (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Ardennen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van dit prachtige natuurgebied. En komt er een eind aan uw schoolreis Ardennen.

Schoolreis Ardennen België

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

 • Boogschieten
 • Klimmen & abseilen
 • Mountainbiken
 • Kanovaren
 • Raften
 • Vlotten bouwen
 • Paintballen
 • Speleologie
 • Fakkeltocht
 • Hike met GPS
 • Hike met kaart en kompas
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen