Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Schoolreis Winterberg, Duitsland

Wintersport Winterberg Busreis Winterberg Schoolreis Winterberg

Een schoolreis Winterberg naar de sneeuw met Veenstra Reizen. Op nog geen drie uur rijden van Nederland vindt u één van de leukste skigebieden van Duitsland: Winterberg! Ideaal voor beginners of voor gevorderden die een dagje sneeuwpret niet willen missen. Boek nu uw schoolreis naar de pistes van Winterberg mét sneeuwgarantie! Een uitstekende wintersportervaring.

Skiliftkarussell Winterberg

De Skiliftkarusell is het grootste skigebied van het Sauerland en is dankzij de 25 skiliften, de variatie aan steilheid en de mogelijkheid om ook ’s avonds op één van de tien verlichte pistes te skiën. De pistes zijn verdeeld over de zeven deelgebieden Astenstrasse, Bremberg, Herrloh, Kappe, Kahler Asten, Sürenberg en Poppenberg. Winterberg is een leuke dagtocht voor jong en oud. Als u wilt langlaufen,  (apres)skieën, rodelen of wandelen, in Winterberg is het allemaal te beleven.

Winterberg beschikt als eerste wintersportplaats van Duitsland over een ‘All Weather Snowmaker’. Met deze machine kan per etmaal ruim 1700 m3 extreem koude sneeuw geproduceerd worden bij temperaturen boven nul zullen de omstandigheden ook bij dooi stabiel blijven.

De ‘Wintersport-Arena Sauerland’ is, mede dankzij een gunstige ligging en ruim 200 sneeuwkanonnen, vrijwel sneeuwzeker van december tot maart. Periodiek kan het voorkomen dat er matige tot geen wintersportmogelijkheden zijn. Gemiddeld gaat dit om een periode van enkele dagen per seizoen.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Winterberg
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Winterberg volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de skilessen of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Winterberg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Winterberg

Het programma van de schoolreis naar Winterberg is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Winterberg rijden (Duitsland). Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Winterberg.

Aankomst: ca. 09.00 uur.
Vertrek: ca. 18.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
Niet inbegrepen
  • Materiaalhuur
  • Skiles

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef