Schoolreis Wildlands Adventure Zoo

Schoolfreis Dierenpark Emmen Schoolreis Wildlands afbeelding 1 Schoolreis Wildlands

Op zoek naar een schoolreisje in Drenthe? Kies dan voor een wereldexpeditie maken in één dag! In WILDLANDS reist u samen met klasgenoten of beter gezegd expeditiegenoten door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdekt u nieuwe werelden, staat u oog in oog met wilde dieren en beleeft u spannende avonturen. Onderweg leert u bovendien van alles over biodiversiteit en duurzaamheid. Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en bovenal erg leuk!

Een entreeticket of het schoolreis-pakket geeft u toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dagvullend programma. Wilt u nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kunt u kiezen uit één van de vele WILDLANDS extra’s om de schoolreis nog onvergetelijker te maken.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Wildlands

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Wildlands te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Wildlands
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Wildlands volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Wildlands inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Wildslands hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Wildlands regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Wildlands

Het programma van de schoolreis naar Wildlands is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Emmen rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.30 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef