Schoolreis Sybrandy’s Speelpark

Sybrandy's speelpark met Veenstra Reizen Schoolreis Sybrandy's met de bus van Veenstra Reizen Speelpark Sybrandy's met de bus van Veenstra Reizen

Een schoolreis naar Sybrandy’s is een onvergetelijke dag vol plezier. Sybrandy’s speelpark is gelegen in Zuidwest Friesland te midden van de prachtige bossen van Gaasterland. Het is een prachtige plek voor een schoolreisje in Friesland. Het park, ontstaan uit een vogelpark, is uitgegroeid tot een leuke bestemming voor een schoolreis.

De doelgroep van het park is kinderen van 3 tot 13 jaar en Sybrandy’s is hierdoor uiteraard zeer geschikt voor een schoolreis. In het park is een groot terras bij het cafetaria. Hier is ijs, patat, snacks en drinken te krijgen. Naast de vele picknickbanken in het park, is er ook onder andere een picknickzaal, waar onder dak gegeten kan worden.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Sybrandy’s

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Sybrandy’s te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Sybrandy’s
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Sybrandy’s volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Sybrandy’s inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Sybrandy’s hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Sybrandy’s regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Sybrandy’s speelpark

Het programma van de schoolreis naar Sybrandy’s speelpark is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Oudemirdum rijden. In het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Sybrandy’s.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Reisinformatie

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef