Schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren

Schoolreis Sprookjeshof met Veenstra Reizen Schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren met de bus van Veenstra Reizen Schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren met Veenstra Reizen

Een schoolreis naar Sprookjeshof Zuidlaren is een onvergetelijke dag vol klimmen en klauteren. Sprookjeshof Zuidlaren heeft een buitenspeeltuin waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven op de trampolines, glijbanen en klautertoestellen. Ook is er een grote Indoor speelparadijs van 3000 m2 wat overdekt is, hier kunnen de kinderen het gehele jaar doorspelen. Het maakt helemaal niks meer uit of het nou mooi of slecht weer is. De kinderen kunnen buiten en binnen spelen, en het gehele jaar door. Dit is de ideale schoolreis naar Drenthe.

Naast de buitenspeeltuin en het overdekte Kabouter Klauter Kasteel is er natuurlijk ook het Sprookjesbos en de kinderboerderij. En als dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog een rondvaart maken over het Zuidlaardermeer. Het perfecte schoolreisje voor basisonderwijs in de noordelijke provincies!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Sprookjeshof Zuidlaren

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis inclusief busreis naar Sprookjeshof Zuidlaren te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Sprookjeshof Zuidlaren volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Sprookjeshof Zuidlaren inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Sprookjeshof Zuidlaren hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren

Het programma van de schoolreis naar Sprookjeshof Zuidlaren is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Zuidlaren rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Sprookjeshof Zuidlaren.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 15.30 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • Frites
 • Drinken
 • Ijsje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef