Schoolreis attractiepark Slagharen

Schoolreis Slagharen Schoolreis Slagharen met de bus Schoolreis Slagharen met Veenstra Reizen

Attractiepark Slagharen staat nog steeds aan de top van de schoolreis bestemmingen. Met meer dan 40 spectaculaire attracties, wervelende shows, live acts en zwembaden in een overzichtelijk en compact park is Slagharen een echte aanrader!

Bij aankomst kunnen de rugzakken en andere tassen gemakkelijk, veilig en tegen een laag tarief worden opgeborgen in de bagagekluisjes boven de entree. Dus lekker op u gemak over het park.

Er zijn diverse plaatsen waar overheerlijk gepicknickt kan worden met de klas. Eigen broodjes of op het park gekochte broodjes, alles mag! Lekker onder de boom in de schaduw even een broodje eten met elkaar, om daarna weer volop te kunnen genieten van al het moois op het park!

Gaat u mee op ontdekkingsreis?
Ga dan als een echte avonturier in een boomstam de wildwaterrivier op, voel de G-krachten of beleef de spannende avonturen van de Looney Tunes in het 4D-filmtheater. Stap in de Free Fall en ervaar hoe het voelt om gewichtloos te zijn of maak een spectaculaire vlucht in The Eagle. Ook voor de hele kleintjes is Slagharen een waar paradijs. Met z’n allen lekker toeren in een heuse auto of lekker spetteren in de waterspeelplaats in kleurig Kids Country.

Ontmoet ook Randy & Rosie, de vriendjes van Slagharen. Bezoek hun wervelende show en beleef samen met Randy & Rosie de spannendste avonturen in de saloon van Sam. Kom het zelf beleven en ook u zult zeggen: Slagharen, daar is het altijd feest!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Slagharen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Slagharen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Slagharen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een schoolreis naar Slagharen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Slagharen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Slagharen hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Slagharen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis attractiepark Slagharen

Het programma van de schoolreis naar attractiepark Slagharen is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Slagharen rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Slagharen.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef