Schoolreis Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden Schoolreis Plopsa Indoor Schoolreis Plopsa Indoor afbeelding 2

Een schoolreisje waarbij u zich in Plopsaland kunt wanen? Met een schoolreis Plopsa Indoor beleven kinderen van 2 tot 8 jaar de gekste avonturen met hun favoriete Studio 100 –figuren op talrijke indoorattracties: Klimmen in Plops Speelboom, dansen in de K3-Disco, springen tussen Dansende Fonteinen, kunstjes bewonderen van Bumba, racen op de Wickiebaan en nog veel meer! Bij mooi weer leven ze zich uit in de nieuwe buitenzone met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark en Maya’s Speeltuin.

Gratis K3-Verkeersklas of Bijenklas met Maya de Bij: een schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden is niet alleen plezier maken, maar ook bijleren. Het is een prachtig schoolreisje binnen Drenthe. In een ‘echte’ K3-Verkeersklas leert de Plopsapolitieagent uw leerlingen alles over de agent, verkeerslichten, verkeersborden en oversteken. Daarna wordt de theorie aan de praktijk getoetst in het K3-Verkeerspark.

Tijdens de Bijenklas met Maya legt onze Plopsa-imker alles uit over bloemen, bijen en honing. De leerlingen leren hoe bijen leven, waarom ze steken, hoe honing gemaakt wordt en waarom bloemen belangrijk zijn. Dit alles met ludieke en speelse opdrachten, want zo onthouden kinderen beter. Bent u klaar voor een onvergetelijke schoolreis?

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Plopsa Indoor

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreizen Plopsa Indoor te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Plopsa Indoor
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Plopsa Indoor volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Plopsa Indoor inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Plopsa Indoor hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Plopsa Indoor regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Plopsa Indoor Coevorden

Het programma van de schoolreis naar Plopsa Indoor Coevorden is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Coevorden rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Plopsa Indoor.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 15.30 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree
  • Koffie/thee en limonade
  • Raketijsje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef