Schoolreis organiseren? Veenstra Reizen helpt u mee

Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Dus u wilt een schoolreis organiseren? Dan weet u dat er talloze zaken zijn waar je rekening mee moet houden. Gelukkig is Veenstra Reizen expert in het organiseren van schoolreizen met busvervoer! Als u een schoolreis moet organiseren voor uw scholieren, dan denken wij graag met u mee. Al bijna 100 jaar stellen wij reizen samen voor basisscholen, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Ieder jaar zijn er dan ook vele schoolreizen (in binnen- en buitenland) die we samenstellen en plannen. Daarom kennen wij de bestemmingen goed en hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan.

Leerzame uitstapjes als schoolreis organiseren

Als schoolreis kunt u bijvoorbeeld leerzame uitstapjes organsieren naar het Nemo museum in Amsterdam en het bezoeken van een dierentuin zoals Wildlands in Emmen. Maar tijdens een meerdaagse busreis naar een stad als Krakau, Berlijn of Kopenhagen kunnen we ook voor u als schoolreis organiseren. Op die manier leren de scholieren meer over de geschiedenis en cultuur van de plaats van bestemming.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje naar de dierentuin regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Schoolreis organiseren

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef