Schoolreis kerstmarkt Bremen

Schoolreis Bremen kerstmarkt Schoolreis Bremen kerstmarkt Schoolreis Kerstmarkt Bremen

Bremen heeft een kerstmarkt die al jaren door vele mensen wordt bezocht en ideaal voor een schoolreis kerstmarkt Bremen.  In de vele sfeervolle standjes en houten hutten bieden de vele ondernemers hun waren aan en kunt u inkopen doen. Via de verlichte wandelroute kunt u van de kerstmarkt naar de rivier de Weser lopen. Vanaf daar kunt u over de populaire promenade langs de rivier lopen. Ga ook mee naar de kerstmarkt van Bremen en ervaar de maritieme markten, orgelconcerten, kerstspellen, theatervoorstellingen en kerstmis tentoonstelling. Wilt u tocht liever naar een andere kerstmarkt ook dat is mogelijk bij Veenstra Reizen. Enkele kerstmarkten die u ook kunt bezoeken zijn: Oldenburg, Gouda bij kaarslicht, het Dickens festijn in Deventer, Munster, Oberhausen of Osnabrück.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar de kerstmarkt in Bremen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar de kerstmarkt in Bremen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis kerstmarkt Bremen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen kerstmarkt Bremen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar de kerstmarkt in Bremen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar de kerstmarkt in Bremen.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis naar de kerstmarkt in Bremen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis kerstmarkt Bremen

Het programma van de schoolreis naar kerstmarkt Bremen is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Bremen rijden (Duitsland). Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis kerstmarkt Bremen.

Aankomst: ca. 11.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Stadsplattegrond Bremen
Niet inbegrepen
  • Koffie/thee met lekkers onderweg (optioneel)

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef