Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Schoolreis kinderpretpark Julianatoren

Schoolreis kinderpretpark Julianatoren Schoolreis Julianatoren Schoolreis Julianatoren afbeelding 1

Een schoolreis naar kinderpretpark Julianatoren, gelegen in groenrijk Apeldoorn, is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke pretpark van Nederland. In het park kunnen kinderen tot 12 jaar de hele dag spelen, klimmen en klauteren in meer dan 50 attracties. De leukste en voordeligste schoolreis!

Attracties
Een kleine greep uit de vele attracties: een spannende rit in de achtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het reuzenrad en de Dinotour langs levensechte dinosaurussen. Natuurlijk ook heerlijk spelen, springen, klimmen, glijden en klauteren in de kleurrijke veilige speeltuin. Daarnaast zijn er meerdere shows per dag met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Een tocht met Jul’s Piratenschip Moby Dick is ook een echte aanrader! Jul’s Tollende Hoed biedt de wat oudere kinderen veel tol en draai plezier. Vier Mexicaanse hoeden gaan op en neer, heen en weer, omhoog en omlaag in Mexicaanse sferen.

Openingsshow
Voordat iedereen ’s ochtends het pretpark in kan, moet het natuurlijk wel geopend worden. Dat gebeurt elke ochtend om 10.20 uur met een spetterende Openingsshow met Jul en/of Julia. Wees er dus op tijd bij! Na de show kun je natuurlijk met je muizenvriendje, Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op de foto. Daarna kan de klas doorlopen naar het picknickbos, waar voor scholen een groot aantal picknickbanken en boxen staan waarin de jassen en tassen van de kinderen opgeborgen kunnen worden. Het is daar ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Veilig en kindvriendelijk
Kinderpretpark Julianatoren is overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk. Bovendien is het er schoon. Professionele medewerkers zorgen ervoor dat een dagje in het park plezierig en vooral veilig verloopt. Alle sanitaire voorzieningen zijn vrij toegankelijk. Voor de begeleiders staat er in het restaurant de hele dag een verse kop koffie of thee klaar. Vergeet zeker niet om Jul de Torenmuis een handtekening of knuffel te vragen.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Julianatoren
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Julianatoren volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Julianatoren regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis kinderpretpark Julianatoren

Het programma van de schoolreis naar Julianatoren is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Apeldoorn rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Julianatoren.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 15.30 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • 1x Drinken
 • Terugkomkaartje
 • Koffie/thee voor de begeleiders

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2022
Ontwikkeld met Lef