Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Schoolreis Holland tour, Nederland

Schoolreis Holland Tour Schoolreis Holland Tour Schoolreis Hollandia

Een schoolreis Holland tour betekent drie reizen in één! Tijdens de schoolreis bezoekt u namelijk drie verschillende plaatsen, zodat u Nederland op een educatieve manier leert kennen. De thema’s verbinding, cultuur en geschiedenis komen tijdens de schoolreis aanbod. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis Holland tour aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis Holland tour

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis Holland tour te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Holland tour
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Wij bieden tijdens de schoolreis Holland tour een uniek educatief programma voor uw leerlingen
  • Onze schoolreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een schoolreis Holland tour inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Holland tour regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Holland tour

3-daagse schoolreis Holland tour

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis Holland tour. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar (zie excursiemogelijkheden).

Dag 1 Amsterdam
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school, waar we vervolgens het Rijksmuseum bezoeken. De collectie van het museum waarborgt de Nederlandse kunst en geschiedenis. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie in Amsterdam aankomen.

Dag 2 Den Haag
Na het ontbijt vertrekken we naar Den Haag, waar we het Binnenhof bezoeken. Het Binnenhof, de Ridderzaal, het Torentje van de minister-president en de Hofvijver in Den Haag behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. In de middag bezoeken we SEA LIFE Scheveningen en krijgen de leerlingen een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 3 Utrecht
Na het ontbijt gaan we naar Utrecht waar we de stad door middel van een educatief stadsspel verkennen. De GPS speurtocht is de manier om de stad op een speelse manier te leren kennen! Nadat de stad verkent is hebben de leerlingen nog wat vrije tijd. Aan het einde van de middag rijden we terug naar school en komt er een eind aan uw schoolreis Holland tour.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis Holland tour om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Foto album

Extra informatie

RijksmuseumBezoek het Rijksmuseum. De collectie van het museum waarborgt de Nederlandse kunst en geschiedenis.

Prijs op aanvraag

NEMO Science Museum

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn.
Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaren bezoekers hoe bijzonder alledaagse dingen zijn.

v.a. € 6,50 (prijs per leerling)

Rondvaart Amsterdam

Ontdek Amsterdam vanaf het water. Reserveer een rondvaart door de grachten van Amsterdam en kom alles te weten over deze prachtige stad.

v.a. € 11,- (prijs per leerling)

SEA LIFE

Ga naar SEA LIFE Scheveningen en krijg een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha’s.

v.a. € 11,50 (prijs per leerling)

Strand ScheveningenEen bezoek aan het strand van Scheveningen mag natuurlijk niet ontbreken! Uitwaaien op het
strand en een kijkje op de pier. Op de boulevard treft u ook de Sprookjesbeelden, 23 prachtige beelden om te zien, te beklimmen en te fotograferen.

Gratis activiteit

Het BinnenhofHet Binnenhof, de Ridderzaal, het Torentje van de minister-president en de Hofvijver in Den
Haag behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stapt u midden in het hart van onze politiek.

Entree gratis

Haagse Markt

Bezoek de Haagse Markt , dit is de grootste onoverdekte warenmarkt in Nederland en behoort zelfs tot de grootste markten van Europa.

Entree gratis

GPS speurtocht

De GPS speurtocht is de manier om de stad op een speelse manier te leren kennen! De GPS speurtocht is de manier om de stad op een speelse manier te leren kennen!

Prijs op aanvraag

U verblijft in een centraal gelegen hostel, op loopopstand van de stad, op meerpersoonskamers met douche en toilet op de kamer of gezamenlijk op de etage.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag meerdaagse schoolreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Dient er rekening gehouden te worden bij de verdeling van de kamers met jongens / meisjes?
Wat voor kamer dient er geregeld te worden voor de begeleiding?
Wat is uw gewenste accommodatie?
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef